De invulmodule (op jullie homepage) op basis waarvan je een beeld krijgt van termijnbedragen in relatie tot verbruik, waardoor je als consument besluit een contract wel of niet aan te willen gaan, moet wel overeenkomen met wat jullie uiteindelijk echt gaan aanbieden als contract. Ik kon na het invullen en akkoord geven op een aanbieding bij jullie namelijk niet meer terug naar mijn oude leverancier. Want ik had voor een nieuw contract bij jullie mijn oude contract eerst moeten ontbinden. Vervolgens boden jullie mij (na 2 weken onbereikbaarheid en radiostilte) een totaal ander contract (plus dus een termijnbedrag) dan waarvoor ik al eerder getekend had. Inmiddels kon ik , zoals gezegd, ook niet meer terug naar mijn oude leverancier en was ik overgeleverd aan jullie of aan allerlei andere onaantrekkelijke aanbiedingen van energieleveranciers.