Eneco

Bjorn

Bizar slechte service! Ik heb op 17 september contact gezocht met Eneco om klant te worden. Op dat moment kon de aanmelding nog niet verwerkt worden omdat het adres nog niet was vrijgegeven (nieuwbouwproject). Ik werd alvast aangemeld als klant zodat het contract gemaakt kon worden op het moment dat het adres vindbaar zou zijn. Doordat ik maar niks hoorde en hoorde ben ik op 27 september gaan chatten met een medewerker omdat ik in het buitenland verbleef. Deze wist mij te vertellen dat ik inderdaad klant was, alleen dat het contract naar een verkeerd e-mailadres zou zijn gestuurd. Deze medewerker zou het aanpassen en het contract nu naar het juiste e-mailadres sturen. Je zou denken dat dit snel geregeld kan worden. Maar op 3 oktober had ik nog steeds niks ontvangen. Ik ben daarom opnieuw gaan chatten. Deze medewerker wist mij eerst te vertellen dat ik geen klant was (terwijl ik gewoon een klantnummer heb) en dat ik maar even opnieuw moest bellen. Echter had deze medewerker een paar minuten later na wat doorvragen toch opeens, naar eigen zeggen, goed nieuws! Ik was inderdaad klant en het contract zou binnenkort verstuurd worden, ik moest maar even geduld hebben. Inmiddels is het 8 oktober en heb ik nog steeds niks ontvangen. Ik betaal straks voor iets (want ik ben klant) terwijl ik nooit heb kunnen lezen waarvoor ik betaal. Ik ben straks bijna een maand verder en heb nog steeds niks vernomen..

Score voor Eneco: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja