Ik weet mijn maandbedrag nog niet...
Ik zou graag van tevoren precies willen weten wat ik per maand kwijt ben. Ik heb me aangemeld bij Nuon omdat deze leverancier in mijn regio het voordeligst uit de test kwam en verwachtte na mijn aanmelding een exacte berekening van het maandbedrag te kunnen zien. In mijn bevestigingsmail staat ook het maandbedrag niet.
Hoor graag van u hoe ik hier nu zsm achter kan komen,
Vriendelijke groeten,
Diane Versteeg
info@dianeversteeg.com
Reactie Energievergelijker:
Beste Diane,
Dank voor uw reactie. We begrijpen dat u graag van tevoren precies zou willen weten wat u per maand kwijt bent. De tool van Energievergelijker.nl berekent echter op basis van het opgegeven gebruik een indicatie van de te verwachten kosten. We kunnen niet exact berekenen wat de maandelijkse kosten voor u zijn, omdat dit afhankelijk is van uw precieze energieverbruik dat via de energieleverancier berekent wordt. Onze tool kan alleen een berekening maken op basis van eerder gebruik en niet in de toekomst kijken wat het precieze verbruik zal zijn (is afhankelijk van strenge of milde winters / warme of koude zomers) en daarmee de precieze kosten zullen worden.
We hopen dat u dit wat meer inzicht biedt en voor meer informatie bij uw energieleverancier wilt aankloppen over preciezere maandelijkse kosten. We hopen daarmee ook dat u uw review over ons zou willen herzien.
Bedankt alvast.
Vriendelijke groet,