De installateurs waren vriendelijk en werkten netjes.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een airco van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
De installatie verliep keurig. De informatie over de airco echter was beneden peil. Er werd niet uitegelegd hoe de afstandsbediening werkte en de gebruiksaanwijzing ontbrak.
Enkel in de engelse taal was er info over de airco, maar niet over de afstandsbediening.
Op onze telefoontjes en mail werd door de installateur niet gereageerd toen de airco veel ratelend lawaai maakte.
Echt teleurstellend.
Energiewacht zelf is slecht bereikbaar als het gaat om airco waarbij doorschakeld moet worden naar de betreffende afdeling.
Daar wordt nl.niet opgenomen.
Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een airco? Kies max 3 antwoorden
Verwachtte opbrengst/rendement
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Wees beter telefonisch bereikbaar en
Reactie Energiewacht Airco:
Beste heer of mevrouw,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de communicatie en informatie rondom de airco-installatie niet naar verwachting is verlopen. Wij begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en bieden onze excuses aan voor het ongemak. We zullen dit intern bespreken en werken aan verbeteringen in onze bereikbaarheid en uitleg. Als u nog ondersteuning nodig heeft, neem gerust opnieuw contact met ons op via info@energiewacht.nl
Energiewacht, Team Webcare