De vakkundigheid en de riendeljjkheid
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een airco van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
Telefonisch slecht bereikbaar. De binnen- en buiten units zijn vakkundig geplaatst. Helaas heeft ruim 3 weken geduurd voordat de aansluiting op elektra plaatsvond.
Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een airco? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1-pakket (aanschaf en installatie), Aanbod, Verwachtte opbrengst/rendement
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
De airco in 1 dag gebruiksklaar afleveren. Nu was de elektra pas aangesloten na ruim 3 weken. De energiemarkt was heel slecht telefonisch te bereiken.
Reactie Energiewacht Airco:
Beste meneer, mevrouw,
Dank u wel voor uw review. We waarderen het dat u de vakkundigheid van onze installateurs en de vriendelijkheid van onze medewerkers heeft genoemd. We begrijpen dat de lange wachttijd voor de aansluiting van de elektra niet ideaal was en dat het telefonisch contact niet naar wens was. Dit zijn punten waar we zeker aan willen werken om de ervaring voor onze klanten te verbeteren.
Uw feedback is waardevol, en we zullen zorgen dat we in de toekomst sneller kunnen handelen om de airco volledig gebruiksklaar te maken. Als u nog verdere vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via onze klantenservice.
Dank u voor het delen van uw ervaringen!
Team Webcare Energiewacht