Carlo Mensink

Niet liegen

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Onbetrouwbare onderneming! Op 27 maart 2023 is mijn slechte review geplaatst op deze pagina. Het was een uiterst negatieve review (onder andere) omdat Energiewacht de levering in december eenzijdig heeft geannuleerd terwijl ik zonder verwarming zat. Energiewacht heeft op mijn review gereageerd met de onware, leugenachtige mededeling dat de levering was geannuleerd 'omdat de ketel niet leverbaar was' en met de mededeling dat ze 'alles binnen hun mogelijkheden' hebben gedaan om de ketel te leveren. Dat is volstrekte ONZIN. De ketel was wel degelijk te verkrijgen/in te kopen, maar Energiewacht weigerde dat simpelweg. In de dagvaarding die Energiewacht heeft ontvangen is daarvan heeeeel veel bewijs te vinden. Ik heb zelfs aangeboden om zelf de ketel te kopen en dat Energiewacht 'm dan alleen maar installeert, maar daar ging ze niet mee akoord. Sterker nog, energiewacht heeft zelfs al toegegeven dat zij misschien toch wel heeft geleerd om soms ook via andere routes in te kopen dan via haar vaste leverancier als dit nodig is.
De leugenachtige reactie van Energiewacht is opnieuw een teken van haar arrogantie! Mooiweer spelen als anderen kunnen meelezen en ondertussen geen blijk geven van enige zelfreflectie. Bah... echt NOOIT met deze club in zee gaan. Uiterst onbetrouwbaat en een contract lijkt voor Energiewacht GEEN ENKELE waarde te hebben, behalve als het gaat om de verplichting van de consument om te betalen.

Oh ja... heel erg opvallend dat mijn negatieve review van 27 maart 2023 op dezelfde dag met tal van (anonieme) positieve reviews wordt 'gecompenseerd', zelfs veeel meer reviews dan er normaal gesproken op één dag op deze site worden geplaatst. Ik heb mijn twijfels bij de echtheid van die 'positieve reviews'.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Prijs/kwaliteit verhouding, Betrouwbaarheid van de leverancier, Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Verwachte opbrengst/rendement

Wat viel u in positieve zin op?

Niks

Score voor Energiewacht CV-ketels: 0.5/5