Laat de monteur iets meer tijd nemen om e.e.a. uit te leggen en te vragen of de gebruiker misschien nog wensen heeft m.b.t. de instelling. Het kwam nu over alsof de monteurs (extern bedrijf) aan het einde van de dag het zat waren en alles snel wilde afronden. Inpakken en wegwezen.
Daarnaast in de aankondigingsmail aangeven dat het water en gas langeretijd wordt afgesloten. Hadden we even niet aan gedacht (m.b.t. toiletbezoek e.d.). Was prettig geweest als hier vooraf op wordt gewezen (ook al lijkt het vanzelfsprekend).
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
Omdat Energiewacht samenwerkt met Essent. Degelijk bedrijf en service zekerheid.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier, Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Kennis en vakmanschap
Wat viel u in positieve zin op?
De snelheid waarmee de ketel geleverd werd. De nieuwe ketel warmt de ruimte en het water aanzienlijk sneller op.
Reactie Energiewacht CV-ketels:
Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan over een aantal punten niet tevreden te zijn, met name het geven van goede informatie. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en wij zullen dit intern met de betrokken medewerkers opnemen. Onze excuses voor het ongemak.