Ben bijna 24 jaar klant bij Geas/energiewacht en niet voor niets. Nooit geen gedoe gehad met ( ook voorgaande) installaties, goede service bij onderhoud en storingen. En dan kost het (misschien) iets meer maar het is ons wel wat waard als je nooit geen problemen hebt met de CV installatie.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Goed advies gehad, goede afspraken gemaakt en keurig nagekomen. Het Installeren verliep vlekkeloos en os vakkundig gedaan door 2 medewerkers.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap

Wat viel u in positieve zin op?

Helder advies op basis van de wensen die wij hadden. Op de afgesproken tijd waren de monteurs aanwezig, snelle en voorspoedige installatie.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. En ja, uiteraard is ook ons uitgangspunt om dit serviceniveau naar onze klanten hoog te houden, waar mogelijk nog meer te verbeteren. We wensen u veel plezier en wooncomfort met uw nieuwe Cv-ketel.

Score voor Energiewacht CV-ketels: 5/5