Peter

Zorg dat je de zaken op orde hebt.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Onderhoud van CV ketel ingepland, kreeg netjes een bevestigingsmail. Op de dag, geen monteur aan de deur gehad. Bel ik op dan zien ze niets staan en word ik ineens naar Energie West doorverbonden waar hun weer zeggen dat ik daar niet bij zit. Terug doorverbonden naar Energiewacht en hangen ze gewoon op.

Weer gebeld en blijf maar dat klote muziekje horen. Ik een halve dag vrij opgenomen en naar de kloten en ook nog geen eens geholpen.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Ervaring van familie/vrienden

Wat viel u in positieve zin op?

Niets!

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Het is inderdaad erg vervelend dat u voor niets een middag vrij heeft moeten nemen voor het onderhoud van uw CV ketel. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Uw klacht hierover is bij ons in behandeling genomen. Er is hierover contact met u geweest.
Wij hebben uw review door gezet naar de betreffende afdeling. Het onderhoud wordt namelijk door derden uitgevoerd. Wij kunnen die afspraak niet voor u inplannen.

Score voor Energiewacht CV-ketels: 0.5/5