Ga beter met elkaar communiceren. En zorg dat de klant niet de dupe wordt van het niet goed kunnen samenwerken van jullie werknemers.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

De ketel is nog helemaal niet geplaatst. Slechte communicatie tussen adviseur en monteur. Waardoor de monteur de ketel niet kon plaatsen. Terwijl mijn situatie duidelijk heb aangegeven bij de adviseur. De situatie is in tussentijd niet veranderd. Het leek erop dat de adviseur en monteur niet met elkaar over weg konden, en daar zit ik als klant tussen, waardoor ik nog steeds geen ketel heb.
Daarnaast slechte communicatie met Energiewacht, hebben geen idee dat de ketel helemaal nog niet is geplaatst.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Ervaring van familie/vrienden, Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Persoonlijk advies

Wat viel u in positieve zin op?

Helaas niks.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat het contact met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen. Onze excuses voor het ongemak.
Wij hebben het intern doorgezet en er wordt contact met u opgenomen

Score voor Energiewacht CV-ketels: 0.5/5