In de offerte werd in eerste instantie onze thermostaat niet vervangen: gezien de ouderdom had dit best gelijk geoffreerd kun worden. Maar op het geheel natuurlijk een heel minimaal punt
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
We hadden reeds een offerte getekend voor een nieuwe cv-ketel, de installatiedatum moest alleen nog worden afgesproken. Met nieuwjaarsnacht gaf onze oude cv-ketel definitief de geest. Omdat we nog geen klant waren op 2 januari gebeld, op 3 januari om 8.00 stond de monteur op de stoep om de nieuwe ketel te installeren. Dat is service!
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier, Snelheid en levering
Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijke installateurs :)
Reactie Energiewacht CV-ketels:
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u zo goed en snel van dienst hebben kunnen zijn. En ja, uiteraard is ook ons uitgangspunt om dit serviceniveau naar onze klanten hoog te houden, waar mogelijk nog meer te verbeteren. We wensen u veel plezier en wooncomfort met uw nieuwe Cv-ketel.