Ik heb volledig moeten varen op de kennis en kunde van de medewerkers van Energiewacht Groep. Er was maar 1 ketel die geoffreerd werd, daar had ik misschien meer keuze in willen hebben. Nu ga ik er van uit dat dit de beste keuze was, maar ik had het fijn gevonden als ik echt iets ‘te kiezen’ had gehad; meerdere opties met de bijbehorende voor- en nadelen.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
Zowel de offerte als de installatie was vlot geregeld. Het is natuurlijk een flinke uitgave, maar de wijze waarop dit vlot werd opgepakt en er werd meegedacht door de medewerkers van Energiewacht groep, ontzorgde mij in ieder geval.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier, Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Kennis en vakmanschap
Wat viel u in positieve zin op?
De dame die de offerte maakte, was goed en snel bereikbaar en snapte de urgentie van mijn situatie en dacht daarin goed mee, de geselecteerde monteur sms-te mij ‘s ochtends hoe zijn planning er uit zag en dat vond ik heel prettig. Ik wist goed waar ik aan toe was!
Reactie Energiewacht CV-ketels:
Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Ik snap dat u het vreemd vind dat er maar 1 ketel in aanmerking komt terwijl wij diverse mogelijkheden hebben maar onze adviseurs kijken naar de persoonlijke situatie van elke klant en zoeken dan de beste optie uit. Wij wensen u veel wooncomfort van de nieuwe ketel.