Monteurs met één bus laten komen. Bij ons in de straat is parkeren een probleem.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
Goede ervaringen in de afgelopen jaren.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Snelheid en levering, Betrouwbaarheid van de leverancier
Wat viel u in positieve zin op?
De adviseur was ter zake kundig.
De monteurs waren vriendelijk en behulpzaam.
Reactie Energiewacht CV-ketels:
Bedankt voor uw review, heel fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen.
Alle monteurs rijden met een eigen bus met daarin voorraad voor de adressen die hij of zij die dag moet rijden. Het is niet standaard dat de monteurs tegelijkertijd op een adres nodig zijn, maar als er sprake is van een tweede bus betekent dit dat de extra monteur nodig is ter ondersteuning van de werkzaamheden op een betreffende adres.
Andere mogelijkheid is dat er sprake is van een project waar meerdere monteurs bij betrokken zijn. In dat geval mag u altijd contact met ons opnemen indien er parkeerproblemen ontstaan. Wij begrijpen dat overlast vervelend kan zijn.