Meer hulp voor mensen met problemen met hun oude ketel.
Vanaf 15-02-2024 problemen hiermee gehad. Er kwam geen monteur meer en moest zelf de ketel steeds resetten of in de kou zitten. Wel service kosten.
In december 2023 nieuwe ketel besteld en deze zou op 12-04-2024 worden geleverd. Gevraagd om de levering naar voren te halen. Ketel nog later, op 18-04-2024, geleverd.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Levering duurt lang

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Persoonlijk advies

Wat viel u in positieve zin op?

Jarenlang, vanaf 2006 klant geweest bij Energiewacht. Altijd tevreden geweest, maar nu ??

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw reactie.
Wij hebben in januari j.l. het getekende contract voor een nieuwe Cv ketel van u mogen ontvangen. Vanaf ontvangst van de getekende offerte wordt alles in werking gesteld.
In verband met drukte vragen wij klanten bij storing eerst de cv ketel te resetten. In uw geval bleek de Cv ketel na het resetten weer te werken. Wij hebben nadien ook geen melding meer van u ontvangen.
Na uw verzoek de levering van de CV ketel naar voren te halen hebben wij geprobeerd met u in contact te komen. Dat was niet gelukt, wij hebben u helaas niet kunnen bereiken, en ook geen bericht meer daarover van u ontvangen.
De installatie van de Cv ketel is met een week uitgesteld op verzoek van de installateur aan u. Wij hebben hier geen invloed op, maar onze excuses voor het eventuele ongemak.
Energiewacht, Webcare Team

Score voor Energiewacht CV-ketels: 2/5