Laat uw monteur voorzichtiger zijn en kom bij gemaakte schade niet met onzin aanboden
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
Door iets zwaar te laten stuiteren veel schade aan onze vloer gemaakt. 1 jaar geen service kosten betalen is een lachertje ten aanzien van de schade die wij hebben. Wij gaan hier dan ook niet mee akkoord. Wij zijn zeer boos over de gemaakte schade en hoe jullie klachten service hiermee omgaat. Jullie maken schade, geven ons een onzin bod en nu mogen wij als leek een oplossing bedenken. Zeer onprofessioneel
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier
Wat viel u in positieve zin op?
Zeer tevreden over de verkoper en tevreden over ketel. Zeer ontevreden over de degene die deze geplaatst heeft en ook ontevreden over jullie bod m.b.t. het oplossen van de door jullie de gemaakte schade. Geven een onzin oplossing waar wij niet akkoord mee kunnen gaan. Jullie maken schade en wij moeten het maar zien op te lossen.
Reactie Energiewacht CV-ketels:
Geachte heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw review. Wij hebben uw reactie intern teruggekoppeld en begrepen dat uw klacht in behandeling genomen. Er wordt contact met u opgenomen.
Energiewacht, Webcare Team