Onderhoudsmonteur op zelfde manier laten werken als de monteur die de nw plaatste. Onderhoudsmonteur gaf aan dat de plank onder de ketel (soort aanrecht blad boven de wasmachine waar de ketel bovem hangt) eigenlijk weg moest. Dit was de 1e keer dat ik dit hoorde tijdens onderhoud. waarnaar de monteur wel startte met onderhoud. De monteur welke de ketel plaatste heb ik gevraagd of hij uit de voeten kon en dat was geen enkel probleem. In de mail over installatie staat dat werkruimte oid vrij moet zijn. Ik zou het wenselijk vinden dat dirlr specifieker wordt benoemd. Voor hetzelfde geld had ik het aanrechtblad en aangrenzende kast daarvoor gedemonteerd.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Snelle service was fijn. Verplicht onderhoudscontract zonder onderdelen vind ik persoonlijk minder. Ik betaal per maand ca 15euro! Waarvoor vraag ik me dan af?

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Snelheid en levering

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid na onderhoud met advies een nw
Dagbladen kon adviseur al.komen. weel later de nw ketel

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Geachte heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie. Vanuit de arbowet is het inderdaad verplicht om de ruimte om de Cv ketel heen vrij te houden. In hoeverre er voldoende of onvoldoende ruimte beschikbaar is voor de monteur kunnen wij opstand niet beoordelen. Ons advies is om voorafgaand aan de volgende onderhoudsbeurt van de CV ketel telefonisch contact met ons op te nemen en dit met een medewerker door te spreken.
Voor wat betreft het onderhoudscontract heeft u een korting ontvangen van €150 bij de aankoop van de CV ketel en daarvoor in de plaats een Comfort abonnement voor de periode van 2 jaar. Zonder dit contract zou arbeidsloon en voorrijkosten bij een eventuele storing niet gedekt zijn.
Onderdelen zijn daar niet bij inbegrepen echter vallen die gedurende deze zelfde periode onder garantie.
Het is na deze 2 jaar mogelijk een abonnement af te sluiten waar de onderdelen bij meeverzekerd zijn, tot een maximum van €275,- incl. btw per gebeurtenis. Dit abonnement heeft een contract duur van maximaal 15 jaar vanaf datum van installatie. Mits de Cv ketel niet ouder is dan 5 jaar.
Mocht u nog vragen hebben hierover mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen op nummer 088-5553000 tijdens werkdagen tussen 08:00 en 16:30.
Of via de mail met uw vraag, en uw postcode en huisnummer naar info@energiewacht.nl.
Energiewacht, Team Webcare

Score voor Energiewacht CV-ketels: 4/5