Doe uw voordeel met bovenstaande!!
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
De ketel zal niet het probleem zijn, maar wel de installatie op de dag dat dit moest gebeuren. Dit lag overigens niet aan de installateur, maar aan de heer die de klus bij ons opnam, het niet nodig vond om op het dak te kijken, terwijl dit achteraf cruciaal was.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Aanbod, Persoonlijk advies, Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap
Wat viel u in positieve zin op?
De flexibiliteit van de installateur. Die het werk voor elkaar kreeg terwijl de medewerkers van de energiewacht op kantoor, zowel via telefoon en app niet bereikbaar waren. Ontzettend slecht. Zeer goed bereikbaar als er iets verkocht moet worden, maar verder niet.
Reactie Energiewacht CV-ketels:
Beste meneer Koerts,
Bedankt voor uw review en feedback.
Wij hebben begrepen dat er inmiddels via de mail contact met u is opgenomen waarin u is uitlegt dat een adviseur niet op het dak kan komen. Zeker niet als het een hoog dak betreft.
Zijn advies ligt op de situatie in de woning zoals de benodigde capaciteit van de Cv ketel, de plaatsing en eventueel meerwerk bij het aanleg van leidingen. Afhankelijk van de vraag van de klant en de mogelijkheden.
De installateur bekijkt bij de installatie zelf de situatie op het dak. Helaas hebben wij van de installateur die bij u is geweest geen terugkoppeling ontvangen waardoor wij niet op de hoogte waren van hetgeen hij aangetroffen heeft. Ook van u hebben wij niets vernomen, tot aan uw review.
Het is jammer dat u het zo ervaren heeft. Wij hebben u via de mail om een toelichting gevraagd.
Energiewacht, team Webcare