Daan

Hef het bedrijf op en stop met oplichten van mensen. Ze lichten gewoon bejaarden op door uitvoeren van verkeerde installaties en monteurs van dit bedrijf laten mensen contant af te rekenen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Slechte ervaring met Energiewacht. Ze komen hun contractuele afspraken niet na en als klant voel je je opgelicht. Ik betaal €18 per maand voor een abonnement, wat jaarlijks onderhoud van mijn cv-ketel zou moeten dekken. Wanneer je echter een afspraak wilt maken, word je simpelweg geweigerd. Ze claimen dat zij bepalen wanneer een afspraak plaatsvindt. Zo probeerde ik in juli een afspraak te maken, maar kreeg te horen dat er dit jaar geen onderhoud meer gepland kon worden en dat ik pas volgend jaar weer aan de beurt ben. Dit staat nergens in de voorwaarden of het contract. Energiewacht laat je betalen voor een service die ze vervolgens niet leveren. Kijk uit voor deze partij! Zie ook de aflevering van Radar over dit verschrikkelijke bedrijf.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier

Wat viel u in positieve zin op?

Niks

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Beste Daan,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen uw frustratie en nemen uw opmerkingen serieus. Graag willen we dit verder onderzoeken en een oplossing bieden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen,
Team Webcare Energiewacht

Score voor Energiewacht CV-ketels: 0.5/5