Qua administratie (facturen en planning) zijn er nog verbeterpunten (zie boven)
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
In de aanloop tot de installatie ging toch wel eea mis. Wij hadden te maken met offertes die nog liepen terwijl het software systeem bij Energiewacht ingrijpend werd gewijzigd. Hierdoor waren de offertes niet meer te openen en moest de adviseur deze opnieuw maken en in het systeem zetten. Vervolgens kreeg ik allerlei mails met afspraken voor onderhoud en installatie (ook nog onderhoud voor mijn oude ketel terwijl dat in januari als had plaatsgevonden). Ik heb herhaaldelijk moeten bellen en mailen om eea goed afgestemd en gepland te krijgen. Op de dag van installatie kwam de monteur alleen met de warmtepomp en had hij de cv-ketel niet op zijn werkbon staan. Ik heb vooraf gebeld en gevraagd of de installatie van de cv-ketel én de warmtepomp op 1 dag konden plaatvinden ivm het opnemen van vrije dagen. Mij werd verzekerd dat dat op 1 dag kon terwijl de monteur die dag aangaf dat er voor cv en warmtepomp altijd 2 dagen worden ingepland. Hij is uiteindelijk tot 21.30 uur 's avonds bezig geweest om alles af te krijgen.
Vervolgens krijg ik gisteren een herinnering van 2 facturen waarvan ik de originelen niet heb ontvangen. Weer gebeld en alles opgehelderd met de telefoniste, maar wel slordig. De telefoniste gaf aan dat de facturen voor ketels en warmtepompen etc altijd handmatig door de klant moeten worden overgemaakt terwijl op de koopovereenkomst heel duidelijk staat (en daar hebben we voor getekend) dat het bedrag na installatie automatisch wordt geïncasseerd. Kortom tevreden over adviseur, installatiemonteur en apparatuur maar minder over de administratieve afhandeling/planning van het geheel.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Persoonlijk advies, Betrouwbaarheid van de leverancier
Wat viel u in positieve zin op?
Zie boven
Reactie Energiewacht CV-ketels:
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw feedback. U geeft aan niet tevreden te zijn over een aantal punten, met name over het met elkaar chaotische verloop tussen toezeggingen en de uiteindelijke installatie.
Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk van dienst te blijven zijn tijdens de overstap naar een nieuw systeem. Helaas weten wij op voorhand niet wat er eventueel anders verloopt dan u van ons gewend bent. Onze oprechte excuses voor het ongemak.
Energiewacht, Team Webcare