Ik wil nog graag een radiator in de woonkamer vervangen. Dat is een 20 time of zoiets en niet geschikt. Ik heb meerdere keren aangegeven dat ik die ook wil vervangen. Daar wordt niet op ingegaan. Dat vind ik jammer en vervelend. Ik heb vanaf 2008 allerlei verbouwingen en aardbevingsherstelschade, verduurzaming gehad. De radiator is het laatse =. Waarom wordt dat dan niet opgepakt.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Goed advies en vlotte afwerking. Achterbuurman zal jullie ook benaderen voor aanschaf van dezelfde ketel.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Persoonlijk advies, Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap, Snelheid en levering

Wat viel u in positieve zin op?

alleen maar lof.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Beste,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je verzoek om de radiator te vervangen niet is opgepakt zoals je had gehoopt. We begrijpen dat dit frustrerend is, vooral na eerdere verbouwingen. Het is echter zo dat dit onder installatie werkzaamheden valt en ivm te weinig capaciteit deze werkzaamheden niet meer worden uitgevoerd. Wij verwijzen je hiervoor naar een ander installatiebedrijf.
Energiewacht, team Webcare

Score voor Energiewacht CV-ketels: 5/5