Ik vind dat het allemaal positief is verlopen. Alleen hoe de garantie en het preventieve onderhoud in de toekomst wordt geregeld bestaat nog onduidelijkheid over. En de kosten daarvan zijn ook niet duidelijk.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

De adviseur geeft een eerlijk advies wat het beste in jouw situatie

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap, Prijs/kwaliteit verhouding

Wat viel u in positieve zin op?

Het hele proces van advies, offerte, opdracht en uitvoering duidelijk en redelijk snel verlopen.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de geleverde service. Wat betreft de onduidelijkheid rondom de garantie en het preventieve onderhoud, willen we u graag meer duidelijk geven. We begrijpen dat het belangrijk is om te weten hoe deze zaken in de toekomst worden geregeld en wat de bijbehorende kosten zijn. Zou u contact met ons willen opnemen via info@energiewacht.nl of telefonisch via 088 555 3000?
Energiewacht, Team Webcare

Score voor Energiewacht CV-ketels: 5/5