Nina Bos

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

In januari mij aangemeld bij energiewacht. Hier wordt aangegeven dat er contact wordt opgenomen voor een inspectie beurt. Dit gebeurt niet. Ik krijg in maart bericht dat het druk is en wachttijd op afsluiten, maar dat er gestreefd wordt naar zo snel mogelijk. In juni nog maar eens een mail gestuurd en warempel de dag erna is het contract afgesloten. Fijn. Dan de insepctiebeurt, dat gaat ook zo maar niet 1,2,3. Ze hebben het druk en 23 september is de eerste mogelijkheid (weer maanden later). Nou ja, is niet anders. Helaas de ochtend van 23 september, monteur ziek. Vervelend voor de monteur, maar wederom ook voor ons. Nieuwe afspraak dan, gaat ook nog moeilijk en wordt in eerste instantie gevraagd voor ergens in November. Dacht het niet want dan zijn we op vakantie. Dan is er nog een optie voor 25 oktober 8-12 uur. Weer 5 weken later, maar die gekozen.
Je raadt het vast al. Niemand geweest vandaag. Ik bel energiewacht (vriendelijke vent aan de telefoon gelukkig), die ziet dat mijn afspraak naar 13 november is gezet, maar ziet ook eerst 25 oktober staan. Al met al dus nog steeds niks nu, ik betaal sinds juni voor niets en sinds dat ik mij heb aangemeld (januari dus) geeft mijn cv ketel een melding en bericht dat onderhoudsbeurt nodig is. Maar omdat ik nog geen koud water hebt kon het wel wachten werd mij in maart telefonisch verteld.
Tot nu toe is mijn ervaring dus bar slecht met Energiewacht en ik hoop dat zij met een oplossing gaan komen (ook voor de afspraak van november, die ik dus niet kan en vandaag zit te wachten (en vrije dag heb moeten opnemen) voor niets.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Aanbod

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de medeweker aan de telefoon vriendelijk was vandaag.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Beste mevrouw Bos,
Bedankt voor je review. Het spijt ons enorm te horen dat je deze negatieve ervaring hebt gehad met Energiewacht. Het lijkt erop dat er veel mis is gegaan met de communicatie en het nakomen van afspraken, wat absoluut niet de service is die we willen bieden. We waarderen je feedback en nemen deze serieus. Ik heb je klacht doorgezet naar betreffende regio. Zij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de situatie op te lossen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan mag je deze ook mailen naar webcare@energiewacht.nl
Team Webcare Energiewacht

Score voor Energiewacht CV-ketels: 0.5/5