Koester uw waardevolle personeel!
Deze mail kwam wel binnen op mijn telefoon maar niet op mijn computer en laptop. Begrijp ik niet. Het zij zo.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Vertrouwen dat ik goed werd geadviseerd

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Betrouwbaarheid van de leverancier, Persoonlijk advies

Wat viel u in positieve zin op?

Er waren twee monteurs: meester(M) en leerling (L).
M is zeer vakbekwaam, handig, netjes, to the point, rijke levenservaring, bereid om te lastige klusjes toch netjes te volbrengen. En had tijd om L te instrueren en bij de les te houden.
L zal een goede medewerker worden. Hij zal zijn vak leren, zoals ik kan inschatten.
Dus veel dank aan beide mannen!

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw prachtige en gedetailleerde feedback! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het werk van onze monteurs. We waarderen uw complimenten voor de vakbekwaamheid en toewijding van "meester" en het is geweldig dat u ook vertrouwen heeft in de ontwikkeling van "leerling". Het is voor ons belangrijk dat zowel het werk als de begeleiding met zorg en aandacht worden uitgevoerd.
Energiewacht, Team Webcare

Score voor Energiewacht CV-ketels: 5/5