Rien

Werk aan jullie communicatie, zowel intern als naar klanten!!!

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Dik gezeur en gedoe gehad. De plaatsing is niet goed gegaan en door slordigheid van de monteurs hebben wij enorme lekkage en schade aan het dak en plafond. Inmiddels ruim 2 weken bezig met de Energiewacht mbt vergoeding/ compensatie maar niemand maar ook NIEMAND kan ons vertellen hoe en wat en dat terwijl wij met een enorme schade en dus kostenpost zitten. Wel vraagt de Energiewacht of ik de volledige factuur binnen 2 weken wil betalen. Schandalig!!

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie)

Wat viel u in positieve zin op?

Weinig

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Beste Rien,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons zeer om te horen dat de installatie van uw cv-ketel niet naar behoren is verlopen en dat dit heeft geleid tot schade aan uw woning. We begrijpen hoe frustrerend dit voor u moet zijn en bieden onze oprechte excuses aan voor de ontstane situatie en het gebrek aan duidelijke communicatie vanuit onze kant.
Uw feedback nemen we zeer serieus. We zullen uw zaak intern bespreken en ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk helderheid krijgt over de afhandeling van de schade en compensatie. Ons doel is om dit naar tevredenheid op te lossen.
Nogmaals onze excuses en dank dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.
Team Webcare Energiewacht

Score voor Energiewacht CV-ketels: 0.5/5