Monteur professioneel en goed, niets op aan te merken. Energiewacht is diegene die steken laat vallen en niets van zich laat horen maar wel een factuur stuurt waarvan de werkzaamheden nog niet hebben plaatsgevonden
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
Slechte communicatie, de verrichte werkzaamheden behorend bij het plaatsen zijn tot op heden nog niet afgerond ben al weken bezig om hier antwoord op te krijgen
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Persoonlijk advies, Betrouwbaarheid van de leverancier
Wat viel u in positieve zin op?
Monteur goed werk veel kennis ervaring
Reactie Energiewacht CV-ketels:
Beste meneer, mevrouw,
Het spijt me te horen dat uw ervaring met de communicatie en het nakomen van afspraken niet naar wens is verlopen. Het is inderdaad erg frustrerend wanneer je geen reactie ontvangt terwijl er al een factuur is verstuurd, zeker als de werkzaamheden nog niet afgerond zijn. Uw feedback over de monteur wordt wel gewaardeerd, en het is goed om te horen dat hij professioneel werk heeft geleverd.
Het is belangrijk dat de communicatie wordt verbeterd en dat afgesproken werkzaamheden tijdig worden uitgevoerd. Ik heb uw klacht doorgezet naar desbetreffende afdeling en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Onze excuses voor het ongemak!
Team Webcare Energiewacht