Tegenstrijdig advies tussen twee monteurs. Eerst kwam er iemand voor een reparatie en een week later iemand voor het afsluiten van een service abbonoment. Degene van de reparatie zegt dat de CV ketel van 2006 is en er nog prima uit ziet. En dat een abbonoment gewoon mogelijk is.

Een week later komt er een ander, om het abbonoment af te sluiten, deze zegt dat de CV ketel uit 1997 is en er erg slecht uit ziet, met roest enzovoort, en adviseert zo snel mogelijk een nieuwe te nemen en wil deze niet in onderhoud nemen en maakt een offerte voor een nieuwe. Dit zijn dus al twee tegenstrijdige adviesen, waarbij de tweede monteur ook nog de eerste een afvalt op dat die z'n werk niet goed gedaan heeft (dat kan wezen, los dat dan onder elkaar op ipv bij de klant).

Later worden we gebeld door de geas met dat de offerte nooit gegeven mag worden door een monteur, ook hier wordt de monteur bekritiseerd dat hij dat nooit had mogen doen enzovoort, en nu moet er een derde iemand komen, een adviseur, die er nog een keer naar moet kijken om te kijken welke CV bij onze woning past.

Dit zijn dus drie momenten waarvoor ik vrij moet regelen, plus de sfeer tussen collega's klinkt niet top, maar moet al helemaal niet uitgesproken worden bij klanten.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs waren wel aardig tegen ons

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Eenduidig advies, geen collega's afvallen bij klanten. Als je een fout ziet: bied excuses aan blij klant en bespreek de fout met je collega, niet bij de klant.

Score voor Energiewacht Service en Onderhoud: 1/5