Op de dag van de afspraak is er niemand gekomen. Na telefonisch overleg is de servicemonteur de volgende dag gekomen.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap, Prijs/kwaliteit verhouding
Wat viel u in positieve zin op?
Vrienelijke servicemonteur
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Energiedwacht dient zelf initiatief te nemen om afspraak te plannen. Dit heb ik uiteigen initiatief nu gedaan omdat de 2 jaarlijkse termijn ruim was overschreden.
Het treurige kostenoverzicht dat men met een afgesproken contractbedrag toch nog Administratiekosten en Klein materiaal berekent.
Hoe kunnenwe onze vaste klant toch nog een kleine poot uittrekken.
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Hartelijk dank voor uw feedback, meneer Holterman. Wat vervelend om te horen dat er iets mis is gegaan met de afspraak voor onderhoud aan uw CV-ketel. In ons systeem zien wij dat onze monteur die ochtend wel op uw adres is geweest, maar u niet aantrof. Het is onduidelijk waarom het precies fout is gegaan.
U heeft een Comfort abonnement bij ons afgesloten, wat inhoudt dat onderdelen niet inbegrepen zijn. Vandaar dat u de rekening heeft ontvangen. Administratiekosten worden alleen doorbelast wanneer de klant een factuur wenst. U zou er de volgende keer voor kunnen kiezen ons te machtigen om het bedrag automatisch van uw rekening af te laten schrijven, dan heeft u deze kosten niet.
Onze excuses voor het feit dat u zelf heeft moeten bellen voor een onderhoudsafspraak. Het klopt dat er vanwege de corona-situatie iets achterstand is ontstaan. Maar onderhoud aan uw CV-ketel stond zeker in de planning en wij hadden uiteraard nog contact met u opgenomen.