Anja Weernink

Dit is de reden! Mail van 7 mei jl
Goedemiddag,

Zojuist ontvang ik jullie factuur.
Het 1e wat me wel van het hart moet, is dat de factuur sneller is dan jullie service!

Maandagochtend 2 mei jl stond er een afspraak door jullie gepland voor onderhoud aan mijn cv ketel. Van 8 tot half 1 verplicht thuis blijven. De monteur is gekomen en heeft de ketel een onderhoudsbeurt gegeven. ‘s middags moest ik werken. Kom ik er s avonds achter dat het koud is in huis en nog erger geen warm water, met andere woorden de werking van de ketel naar z’n mallemoer. Direct gebeld met Energiewacht. De meneer die ik gesproken had kon niets meer voor mij betekenen. Het was acht uur geweest. Heel erg vervelend omdat ik de volgende dag nr het UMC Utrecht moest. Geen douche!! Heb diezelfde avond nogmaals teruggebeld. Een aardige mevrouw vroeg me om de ketel te resetten. Wanneer het niet zou werken, zou ik de volgende ochtend direct om 8 uur terugbellen om een afspraak te regelen.

Dinsdagochtend om acht uur heb ik direct teruggebeld voor een monteur.
Dat kon ‘s ochtends niet meer ingepland bij jullie en s middags had ik een afspraak bij het UMC. Douchen kon ik gelukkig in de buurt!

Dus Afspraak gemaakt voor woensdag ochtend.
Een andere monteur kwam woensdagochtend en resette de ketel. De ketel deed het; warm water! Maar binnen tien minuten nadat de monteur was vertrokken, vloog de ketel meteen weer in storing, 6A. Opnieuw direct gebeld. Er kon niet direct iemand komen wel s middags, vanaf half een tot vijf uur opnieuw thuis blijven. Een familielid is hiervoor gekomen omdat ik wederom een ziekenhuis afspraak had. Dus opnieuw holderdebolder moest ik weer bij een ander douchen!
De derde monteur van s middags, vond gelukkig meteen het euvel.
Maar wel drie dagen stress dus!!
Ondanks dat jullie mijn CV ketel in storing hebben geholpen, zal ik de factuur voldoen maar zonder de administratiekosten!!

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Kennis en vakmanschap

Wat viel u in positieve zin op?

Deze keer niet veel!! Zie mail 7 mei

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Lees mijn mail!

Score voor Energiewacht Service en Onderhoud: 0.5/5