Jullie monteurs zijn goed, maar dat volk bij jullie op kantoor is om te kotsen! Totaal flexibel of ook mee willen denken. Erg onder de maat! Ik kijk het nog even aan maar de kans is groot dat ik overstap naar een ander.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Ervaring van familie/vrienden
Wat viel u in positieve zin op?
De monteur was vakbekwaam
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Zorg dat je monteur een half uur voordat hij komt even de klant belt. Dan hoeft de klant niet een dagdeel dom te wachten op de monteur. En de smoes van, onze monteurs hebben het druk, waardeloos. Ik ben zelf monteur, en mijn klanten zijn koning. Zo zouden jullie je klanten ook moeten behandelen!
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Bedankt voor uw feedback, meneer Katuin. Goed om te horen dat u tevreden bent over de manier van werken van onze monteurs. Helaas is het niet mogelijk om een vaste tijdsafspraak te maken voor onderhoud aan de CV-ketel, omdat de tijd nog niet exact vooraf bekend is en afspraken kunnen uitlopen of er iets spoedeisend tussen kan komen. Wel kunt u tijdens het maken van een afspraak aangeven graag 10 minuten vooraf gebeld te willen worden. De monteur belt u dan op het moment hij naar u vertrekt.