E.oostra

Ik heb mijn twijfels. Al jaren komen jullie bij mij. Al die jaren waren de monteurs binnen een half uur klaar. De laatste keer is hij ontzettend lang bezig geweest. De brander brandde onregelmatig zei hij. De andere monteurs hebben daar nooit naar gekeken.dus een nieuwe er op.toen hing hij met een spiegeltje de pijpen bij langs en ontdekte een beetje lekkage. De andere monteurs hebben dat nooit gedaan. De lekkage repareer ik zelf wel als het minder koud is. Want volgens mij is de lekkage er waarschijnlijk al jaren en misschien wel van af het begin dat de ketel geplaatst us want er us nog nooit iemand met een spiegeltje bij langs geweest. Ik heb eerlijkgezegd nu minder vertrouwen in jullie monteurs. Ik hoop alleen dat ik een regeling kan treffen voor de dure brander . Ik heb alleen aow en een klein pensioentje en het leven is al zo duur.als ik deze ellende niet had dan had ik een hoger cijfer gegeven maar nu weet ik niet of de monteurs te vertrouwen zijn

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Persoonlijk advies, Ervaring van familie/vrienden, Prijs/kwaliteit verhouding

Wat viel u in positieve zin op?

Ik schrok toen ik hoorde van de lekkage

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Monteurs beter opleiden want wat miet ik geloven

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Dank u wel voor uw reactie. Het kan voorkomen dat een monteur langer bezig is met het onderhoud dan in voorgaande jaren i.v.m. het vervangen een onderdeel.
Er wordt contact met u opgenomen.

Score voor Energiewacht Service en Onderhoud: 2/5