Na service werkte ketel niet meer en er is geen controle geweest op goed branden. Na storing aansluitend onvriendelijke en ondeskundige monteur geweest die simpele uit te voeren reparatie niet heeft herkend. Beiden spraken over zo snel mogelijk vervangen ketel. Plaatselijk bedrijf had probleem binnen 15 minuten opgelost en heet verbranding afgesteld. Werkt nu weer super. En ik draai voor de helaas voor de extra kosten op!
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Ervaring van familie/vrienden
Wat viel u in positieve zin op?
niets
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
mensen werk goed uit laten voeren waarvoor flink wordt betaald en niet alleen over verkoop ketel praten.
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Goedemorgen,
We hebben het voor u nagevraagd; de beide monteurs hebben het onderhoud uitstekend gedaan aan uw 17 jaar oude toestel, ook hebben ze u zo geholpen dat de oude cv toch nog bleef werken, zodat u niet direct in de kou kwam te zitten. We hebben begrepen dat het abonnement inmiddels door u beƫindigd is. Met vriendelijke groet.