Zeer slechte ervaring, Bij onderhoudsbeurt kreeg mijn vrouw te horen, dar er een reparatie/vervanging nodig was van € 200,-.
Ik was niet thuis. dus niet meteen opdracht gegeven. Het was zeer moeilijk om een specificatie te krijgen . Uiteindelijk werd het bedrag € 313,- . Er zou een brander van de ketel vervangen moeten worden; Vlgs. een vakman, door mij ingeschakeld, was er niets aan de hand met de brander.
Zie verder emailcontact met de klantenservice
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Verwachte opbrengst/rendement, Betrouwbaarheid van de leverancier
Wat viel u in positieve zin op?
Kreeg wel steeds antwoord op mijn mails. Met inhoud was ik het oneens.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Lijkt me duidelijk.
Deskundigheid en communicatie van monteur verbeteren
Communicatie van klantenservice richting klant verbeteren.
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Onze monteur constateerde een aantal gaten in de brander. Het bevreemdt ons dat de door u ingeschakelde vakman niets heeft opgemerkt. Lastig nu ook om te beoordelen, aangezien u het contract vóór het uitgevoerde onderhoud al had opgezegd per 1 april. Overigens onder uw dank voor de goede service. Dit is ook de enige mailwisseling die wij kunnen terugvinden. Jammer dat u na het bezoek ineens heel anders denkt over onze service. Misschien niet onverstandig de brander nog eens te laten nakijken door een bedrijf.