Wij hebben inmiddels 2 jaar een onderhoudscontract. Net rondom die periode hebben wij last gehad van koud water en moest er een monteur op locatie komen. Die heeft het probleem verholpen (viel niet onder onderhoud, dus kwamen er extra kosten bij). Vervolgens is er een onderhoudsmonteur geweest, volgens contract en sinds hij is geweest hebben wij last van wisselingen koud/warm/koud/warm water. Wederom een monteur geweest en in plaats van service die er wordt geboden, moeten wij ineens 80 euro betalen omdat een onderdeel niet werkt.
Er zijn 2 monteurs geweest in die periode ervoor en is die klacht niet opgemerkt en nadat de onderhoudsmonteur is geweest komen er ineens klachten. Dat wij daar vervolgens de rekening voor moeten betalen vind ik onacceptabel. Voor een organisatie die aangeeft service hoog in het vaandel te hebben staan, had ik hierin een andere oplossing verwacht.
Ik hoop dan ook graag van u te horen.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Kennis en vakmanschap, Prijs/kwaliteit verhouding, Betrouwbaarheid van de leverancier
Wat viel u in positieve zin op?
Monteurs zijn bereidwillend
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Omgang met klachten
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Bedankt voor uw beoordeling, meneer Rupert. U geeft aan niet tevreden te zijn over een aantal punten, met name dat er kosten in rekening worden gebracht.
Er is inmiddels contact met u geweest waarbij u is uitgelegd dat het soort abonnement dat u heeft afgesloten de kosten deels dekken. Het arbeidsloon wordt daar niet in meegenomen.
Helaas kan het voorkomen dat een onderdeel spontaan defect raakt. Als een monteur zijn onderhoudswerkzaamheden uitvoert en daarna de werking van de ketel controleert op juiste werking, dan heeft hij op dat moment zijn werkzaamheden goed uitgevoerd
In het contact met u bent u met ons tot een overeenkomst gekomen.