Er kwam een monteur voor de eerste keer inspectie en onderhoud. Onderhoud werd niet uitgevoerd omdat er 1 beugel van de luchttoevoer niet aanwezig was. Dat mocht hij niet monteren en daardoor ook geen onderhoud uitvoeren. Er moest nu eerst een andere monteur komen om de beugel te monteren. ( kwartier werk).
Daarna zou hij terug komen om het onderhoud uit te voeren.
Hoe moeilijk en duur kan je het maken.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Aanbod
Wat viel u in positieve zin op?
niets
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Alles in 1 keer oplossen
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Dank voor uw beoordeling, meneer Nengerman. Voor elke cv-ketel waar een nieuw onderhoudscontract voor is gewenst plannen we met onze klanten eerst een instapcheck. Hierbij worden diverse zaken gecontroleerd, waaronder een hele belangrijke: de rookgasafvoer (RGA). Tijdens de instapcheck op uw adres constateerde de monteur helaas dat de rookgasafvoer niet voldeed aan de wettelijke voorschriften. De situatie is dan niet veilig en we kunnen de cv-ketel dan niet in contract nemen voordat er een aanpassing is gedaan.
Met ingang van 1 april 2023 is er een nieuwe gasketelwet in werking getreden waar op onze site naar wordt verwezen bij de algemene voorwaarden.