Het bleek dat er 2 jaar geleden al een onderhoudsbeurt had moeten plaatsvinden. Ik zou hier een brief over gehad moeten hebben om zelf een afspraak te maken. Deze heb ik nooit gehad.
Ander punt:
Ik heb nu veel meer gasverbruik dan voor de onderhoudsbeurt. Ik moet voor 7 dagen meer betalen als wat ik voor de hele maand november heb moeten betalen. Voor het bezoek verbruikte ik per dag gemiddeld 0,11, na het bezoek gemiddeld 4 met uitschieters naar 6! De hele nacht bleef de cv ook aan het werk waardoor ik meerdere nachten niet heb kunnen slapen. Ik ben telkens naar boven gegaan om te kijken wat ik er aan kon doen. Via YouTube filmpjes heb ik mijn cv weer op laag gas verbruik ingesteld. Met daarbij voor mij nog steeds de vraag hoe het kan dat ik nu per dag 1 a 2 kuub verbruik, terwijl mijn gasverbruik hetzelfde is als voor het bezoek en ik toen dus 0,11 gemiddeld verbruikte. Ik stook elektrisch en heb alleen warm water nodig voor het douchen (= 2 x per week). Is daar nog iets aan te doen?
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Verwachte opbrengst/rendement
Wat viel u in positieve zin op?
Zeer vriendelijk, fijn ook dat hij langs kwam zonder dat er een afspraak was gemaakt maar omdat bleek dat mijn ketel op de lijst van achterstallige afspraken stond.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Beter op de taal aansluiten van de klant. Hij vroeg of het klopte dat ik de ketel op comfort had ingesteld, ik dacht dat dit het meest zuinige was dus ik zei ja. Dit bleek dus de instelling met het meeste gasverbruik te zijn. Daar baal ik enorm van, want dat kost me nu veel geld terwijl ik juist voor goedkope alternatieven heb gekozen om geld uit te sparen.
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Dank u wel voor uw reactie. Wij hebben uw feedback intern doorgezet en er is een nieuwe afspraak met u gemaakt.