Wij zijn niet zo te spreken over de houding van de monteur die bij ons het ketelonderhoud heeft gedaan. Vanwege een onveilige situatie kon hij eigenlijk het onderhoud niet uitvoeren en de manier waarop dit ons werd medegedeeld vinden wij totaal niet klantvriendelijk. Wij vinden dat Energiewacht deze boodschap ook anders kan brengen. Volgens ons zijn wij de klant en betalen wij keurig de kosten, al vele jaren, maar dit kan echt niet. Wij hebben inmiddels maatregelen genomen om de "onveilige situatie" weg te nemen, maar wij gaan Energiewacht nu echt niet aanbevelen.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap, Snelheid en levering

Wat viel u in positieve zin op?

Kunnen wij helaas niet aangeven.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Vertel het verhaal over de onveilige situatie op een klantvriendelijke manier en voor zover dit nog niet gebeurt, train de monteurs hierin als deze vaardigheden niet voldoende aanwezig zijn.

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Goedemiddag
Bedankt voor uw reactie.
U geeft hierin aan dat de communicatie niet goed is gegaan en dat die anders had moeten zijn. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en dit had anders besproken kunnen worden.
Onze excuses voor dit ongemak.
Wij gaan dit intern doornemen om dergelijke gevallen in de toekomst te vermijden.

Score voor Energiewacht Service en Onderhoud: 3/5