Geven bij afsluiten van een contract dat ze rekening houden met je vrije dag. Maar wanneer je een service afspraak hebt en deze wil verzetten naar je vrije dag dan krijg je, kort door de bocht, te horen dat je maar vrij moet nemen en dat zij bepalen wanneer ze komen en als het niet uitkomt dat je pech hebt. Verzet je het wel dan komen ze niet opdagen of wordt je dag van te voren gebeld dat ze niet kunnen. Tussen de 1e en uiteindelijk komen heeft 3 maanden geduurd.
Ben ook opzoek naar een betrouwbare partij

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Persoonlijk advies

Wat viel u in positieve zin op?

Mooie praatje om je binnen te halen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Kom je afspraken na en wees klantvriendelijk. Niet iedereen kan zomaar vrij nemen

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Geachte heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie. Wij begrijpen dat de dienstverlening anders is ervaren dan u van ons gewend bent, De personele capaciteit staat in de gehele branche voortdurend onder druk. In combinatie met uw eigen drukke agenda is het daardoor lastiger gebleken om tot overeenstemming te komen.
Volgens onze gegevens heeft het onderhoud gelukkig 2 dagen na de afgezegde datum alsnog plaatsgevonden.
Energiewacht, Team Webcare

Score voor Energiewacht Service en Onderhoud: 0.5/5