Goede organisatie en prettige mensen

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Prijs/kwaliteit verhouding, Betrouwbaarheid van de leverancier

Wat viel u in positieve zin op?

Over de uitgevoerde werkzaamheden is niet gecommuniceerd, wel gezegd dat de ketel in prima conditie is. Mooi was dat het werk gecontroleerd werd door een interne controle medewerker.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Communicatie over ontwikkelingen, zoals nieuwe wettelijke voorschriften over "van het gas af" en de problematiek van de rookgaskanalen waar momenteel zoveel over te doen is.

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Beste meneer/mevrouw,
Dank u wel voor uw feedback. Wij stellen uw reactie zeer op prijs.
Wij begrijpen uw vraag m.b.t. de energietransitie. Dat er veranderingen plaatsvinden kunnen we niet meer omheen. Helaas is er nog veel onduidelijk, ook voor ons omdat bv politiek gezien verschillende visies zijn en daarop aangepast beleid. Het is niet eenvoudig voor de installatiebranche hierop te anticiperen.
Weliswaar kan een ieder voor zichzelf een doel stellen op welke wijze men in de woning eventuele veranderingen wil doorvoeren. Mocht u eventueel informatie ontvangen m.b.t. bijvoorbeeld isolatie van uw woning of anderszins dan verzoeken wij u zich via onze site https://www.energiewacht.nl te informeren en indien nodig een contactformulier in te vullen.
Energiewacht, Team Webcare

Score voor Energiewacht Service en Onderhoud: 4/5