Ik verwacht een iets flexibelere opstelling van de monteur, tav zijn bevindingen over de bestaande installatie versus nieuwe wetgeving. Hij mag geen onderhoud plegen, vanwege bestaande muur doorvoer etc. En laat mij achter met een cv installatie die in de huidige staat niet in onderhoud kan worden genomen. De 35 jaar hiervoor wel !!!!
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Kennis en vakmanschap, Betrouwbaarheid van de leverancier
Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijke omgang ondanks slechte nieuws.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Iets flexibeler zijn. Je kan ook de klant de ruimte geven om de benodigde maatregelen te treffen. Nu moet ik eerst maatregelen treffen alvorens jullie terug komen. Dus installatie niet in contract.
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw beoordeling. Wij begrijpen van u dat het contact met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen.
Voor elke cv-ketel waar een nieuw onderhoudscontract voor is gewenst plannen we met onze klanten eerst een instapcheck. Hierbij worden diverse zaken gecontroleerd, waaronder een hele belangrijke: de rookgasafvoer (RGA). Tijdens de instapcheck op uw adres constateerde de monteur helaas dat de rookgasafvoer niet voldeed aan de wettelijke voorschriften. De situatie is dan niet veilig en we kunnen de cv-ketel dan niet in contract nemen.
Als alles in orde is, helpen we u graag verder. Mochten er hierover nog vragen zijn, belt u ons dan gerust.
Energiewacht, Team Webcare