Een10 voor de monteur die uiteindelijk (op 13 augustus) de controle/onderhoudsbeurt heeft uitgevoerd maar de niet voor de afspraak op 30 juli. Heb van 's morgens 11:00 uur tot 17:00 uur zitten wachten. Had een afspraak van 12:30 uur tot 17:00 uur maar de monteur belde rond 10 voor elf of de afspraak kon worden vervroegd tussen 11:00 en 12:00 uur. De dame die ik de volgende morgen aan de telefoon kreeg naar aanleiding van een mail die ik gestuurd had vertelde dat hij om 11:50 had aangebeld maar dat ik niet thuis was. Niet dus want ik zat voor her raam en had hem moeten zien. Een uur ervoor wist hij mij waarschijnlijk in zijn belang prima telefonisch te vinden dus hij had best even kunnen bellen want hij had mijn nummer. Vandaar de 5 precies tussen 0 en 10 in.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier
Wat viel u in positieve zin op?
Zoals altijd prima service maar de afhandeling van de eerste afspraak op 30 juli was geen reclame voor Energiewacht
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Instrueer je monteurs dat wanneer er iets niet gaat zoals het moet gaan dat ze altijd contact opnemen met de klant.
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Beste,
Bedankt voor je feedback en het compliment voor onze monteur! Het spijt ons te horen dat de eerste afspraak niet naar wens is verlopen. We zullen je suggestie zeker meenemen en onze monteurs beter instrueren om in dergelijke situaties altijd contact op te nemen met de klant. Bedankt voor je geduld en begrip.
Energiewacht, team Webcare