In de 20 minuten dat de monteur aanwezig was kun je mijn inziens de CV-KETEL niet een 2 jaarlijkse onderhoudsbeurt uitvoeren.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Kennis en vakmanschap, Betrouwbaarheid van de leverancier, Persoonlijk advies

Wat viel u in positieve zin op?

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Helaas geeft u aan niet tevreden te zijn over de duur van het onderhoud. Graag geven wij hierover een toelichting:
Volgens onze voorwaarden en de richtlijnen van de fabrikant wisselen wij groot en klein onderhoud af. Bij u heeft klein onderhoud plaatsgevonden. Voor de monteur staat er volgens onze planning en zijn registratie een half uur hiervoor genoteerd.
Bij groot onderhoud wordt het toestel losgehaald en onderdelen schoongemaakt. Bij klein onderhoud, wordt aan de hand van metingen de mate van vervuiling beoordeeld. Onderdelen worden dan alleen indien nodig (extra) schoongemaakt. Voordeel is dat pakkingen dan ook niet vervangen hoeven te worden (deze kosten vaak enkele tientjes en kunnen niet worden hergebruikt).
Energiewacht, Team Webcare

Score voor Energiewacht Service en Onderhoud: 2/5