Luuk

Aantal weken terug onderhoudsafspraak ingepland voor 1 oktober direct om 8:00.
8:15 nog niemand. Gebeld en dik 10 minuten in de wacht. Eindelijk iemand aan de lijn en verteld dat de monteur tussen 9-9:30 gepland staat. Ik verontwaardigd en boos; heb niet voor niets 8u gepland. Maar goed, ik krijg sms als de monteur onderweg en vlakbij is. Om 10:00u geen bericht, om 11:00 geen bericht. Nog maar weer eens gebeld nu bijna 15 minuten in de wacht. ‘Ik heb nog steeds geen bericht gehad’ , mevrouw zoekt het ff uit en ik zal teruggebeld worden door zekere Danny van de planning hoe het zit; en hij belt zo terug want ze zag dat hij er nu mee bezig was. Ik ik wacht op z’n belletje.
Om 12:00…. Geen Danny…. Maar weer eens gebeld. Weer dik 10 minuten in de wacht. Verhaal weer gedaan en ik gaf aan dat ik nu niet weer op ga hangen en pas de telefoon neerleg als ik een tijdstip heb wanneer de monteur er is. Mevrouw aan de telefoon probeert intern dit voor elkaar te krijgen, maar dit lukt haar niet en duurt haar waarschijnlijk te lang waarop ze verteld dat de monteur onderweg is en het gesprek gaat beëindigen. Klik! En de verbinding is verbroken. Schandalig!!!

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier, Prijs/kwaliteit verhouding

Wat viel u in positieve zin op?

Niets

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Afspraken nakomen

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Beste Luuk,
Onze oprechte excuses voor de vervelende ervaring die u heeft gehad met uw onderhoudsafspraak. We begrijpen dat de situatie erg frustrerend was en dit is zeker niet de service die u van ons mag verwachten.
Om dit intern verder te kunnen onderzoeken en ervoor te zorgen dat we het probleem oplossen, willen we u vragen om uw gegevens (zoals uw postcode en huisnummer en/of klantnummer) naar ons te mailen via webcare@energiewacht.nl. We zullen er dan direct voor zorgen dat dit wordt uitgezocht en dat er snel contact met u wordt opgenomen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. We horen graag van u.
Energiewacht, Team Webcare

Score voor Energiewacht Service en Onderhoud: 1/5