Aan de telefoon werd een vrouw geïrriteerd omdat wij belde over een probleem die wij ondervonden. Arogante reactie waarna ze voor haar zin af te maken, of überhaupt te vragen of wij doorgezet wouden worden, ons doorzette naar een andere afdeling. Dit is niet acceptabel. Verder problemen met contracten die niet goed worden aangehouden.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Ervaring van familie/vrienden, Persoonlijk advies

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur heeft goed zijn werk gedaan toen de ketel werd geplaatst

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Geef de medewerkers een betere customer service training want je kan niet hebben dat een medewerker geïrriteerd wordt aan de telefoon. Zelf werk ik in customer service en ik zou ontslagen worden met die reactie.

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Beste meneer, mevrouw,
Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze klantenservice. We waarderen uw feedback enorm en nemen uw opmerkingen serieus. Een vriendelijke en professionele benadering is voor ons essentieel, en we zullen dit intern bespreken om te zorgen voor verbeteringen.
We zijn blij dat de monteur goed werk heeft geleverd, maar begrijpen dat de communicatie niet op hetzelfde niveau was. Mocht u verdere vragen of problemen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Team Webcare Energiewacht

Score voor Energiewacht Service en Onderhoud: 1.5/5