Kost genoeg en als je ziet dat de monteur weinig werk heeft gedaan, dan vind ik dat niet meer in verhouding staan. Tevens wordt niets gezegd dat er een onderdeel vervangen is geworden en krijg je een rekening die erg hoog is tav een normaal inkoop van het onderdeel
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Kennis en vakmanschap
Wat viel u in positieve zin op?
monteur had echt alles bij zich
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Mag wel vermeld worden dat als er een onderdeel vervangen wordt en wat het kost. Tevens mag je toch verwachten dat de onderdelen bij jullie goedkoop zouden moeten zijn. Zijn echter totaal niet concurerende prijzen
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Beste Ed,
Bedankt voor uw feedback! We begrijpen dat het belangrijk is om duidelijkheid te krijgen over de kosten van vervangen onderdelen en zullen ervoor zorgen dat dit beter wordt gecommuniceerd in de toekomst. Wat betreft de prijsstelling van de onderdelen: we doen ons best om een goede balans te vinden tussen kwaliteit en prijs. We waarderen uw opmerkingen en nemen ze mee om onze transparantie en prijzen waar mogelijk te verbeteren. Mocht u verdere vragen hebben over specifieke onderdelen of kosten, staan we altijd klaar om dit met u te bespreken.
Energiewacht, Team Webcare