Ik heb geen goede ervaringen met de energiewacht: ik heb gevraagd 2 telefoonnummers te bellen (van de eigenaren van het pand) voor volgende afspraken en niet de afspraken aan de huurders te richten. Huurders zijn vaak niet aanwezig, eigenaar wil graag aanwezig zijn bij het onderhoud. Hier wordt niet aan voldaan, waardoor door de jaren weinig onderhoud is gedaan. De laatste keer onderhoud heeft meer problemen met zich mee gebracht dan oplossingen. op nr 4-01 was een overdruk van het water in het systeem. De problemen op nr 4 zijn niet verbeterd.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Verwachte opbrengst/rendement, Kennis en vakmanschap
Wat viel u in positieve zin op?
niets
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
maak duidelijke afspraken en geef duidelijke adviezen
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met Energiewacht niet naar wens is geweest. We begrijpen dat het niet naleven van gemaakte afspraken, zoals het contact opnemen met de eigenaren in plaats van de huurders, voor veel ongemak heeft gezorgd. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden.
We nemen uw opmerkingen serieus en zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat we in de toekomst duidelijkere afspraken maken en deze ook naleven. Het spijt ons dat de kwaliteit van het onderhoud niet heeft voldaan aan uw verwachtingen en dat de problemen niet adequaat zijn opgelost.
Ik heb uw klacht doorgezet naar de desbetreffende afdeling en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Team Webcare Energiewacht