Vorige week gebeld over een lekkage aan mijn ketel. Heb in het telefoongesprek al aangegeven dat de lekkage in de afvoer (pvc buis zat). Monteur kon de dag erna (vrijdag) al langskomen. De monteur had alleen geen onderdelen bij zich dus meneer vertelde dat ik teruggebeld zou worden om een nieuwe afspraak in te plannen.
Op maandag nog niet teruggebeld dus zelf maar weer contact opgenomen. Ik zou dezelfde dag nog teruggebeld worden door de installateur dus ik moest bereikbaar zijn. Je raadt het al, niet gebeld.
Vandaag weer gebeld, zou doorgeschakeld worden. Maar de verbinding werd ineens verbroken. Wederom teruggebeld. Kon niet doorverbonden worden met de planning, maar er was wederom een mail gestuurd. Ik zit ondertussen met een lekkage in de bijschuur en ben de hele dag met handdoeken in de weer. Door de lekkage is mijn vloer inmiddels ook ontzet!!
Overigens wel heel vriendelijk te woord gestaan door alle medewerkers aan de telefoon.
Kunt u dit toelichten?
Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijkheid van de telefonisten
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Afspraken nakomen
Reactie Energiewacht Storing:
Dank u wel voor uw reactie. Wat vervelend dat het contact met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen. Dit is niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak. Wij hebben uw reactie doorgezet naar de betreffende afdeling om contact met u op te nemen.