We hebben van donderdag nacht tot maandag ochtend geen cv of warm water gehad.
Kunt u dit toelichten?
Ik heb met jullie gebeld, omdat we betalen voor 24 uurs service. Toen moesten we wachten tot maandag, dus heb ik andere partijen moeten bellen om te zien of iemand eerder kon.
Wat viel u in positieve zin op?
De monteur was begripvol, vriendelijk, en daar hebben we niks slechts over te zeggen. Onze reviewscore gaat over de planning, en de mensen die het moeilijk maken om genoeg monteurs in dienst te nemen.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Als een klant in de problemen komt vlak voor het weekend, waarom wordt dat niet gelijk doorgezet naar de storingsdienst, die in het weekend werkt?
Reactie Energiewacht Storing:
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat het contact met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen. Wij zijn er ons van bewust dat i.v.m. capaciteitsproblemen, waar de gehele installatiebranche last van heeft, het langer kan duren voordat er monteur langs kan komen.
In het weekend worden uitsluitend spoedeisende storingen verholpen. Wij begrijpen dat dit niet altijd uitkomt echter moeten wij soms beslissingen nemen die wij ook liever hadden willen voorkomen.