Mr.Semenzato

Men moet uitkijken hoe je je klacht brengt,kom je teveel voor jezelf op past het de dames vaak niet en verbreken ze zo de verbinding.Heb een nieuwe cv ketel( tijdens plaatsen..deur beschadigd contact opgenomen met Energiewacht +schadeformulier ingevuld werd dit afgedaan als lulkoek ik moest het maar melden bij mijn verzekering…schandalig hoe met mijn klacht om werd gegaan.)waarop de Europese garantie richtlijnen aan gekoppeld zijn, na meerdere keren contact te hebben gezocht werd er steeds gehamerd over het servicecontract.Ik gaf aan dat dit in deze totaal niet relevant is ivm garantie.Na veel getouwtrek(wat dus niet nodig moet zijn,klant is al lang geen koning meer maar mag zijn schatkist wel legen bij desbetreffende) werd er een monteur gestuurd.Na wederom de klacht te hebben uitgelegd ging de monteur naar boven er werden wederom instellingen veranderd… ik gaf aan dat knopjes drukken geen zin heeft er moet worden gezocht naar de oorzaak in de ketel( eerst geen verwarming druk op 1.3 contact opgenomen met Energiewacht… volgens telefoniste te weinig druk, moest water bijvullen tot1.8/2.0 denk ok! laten we maar doen dan! Radiatoren werden even lauw maar kreeg geen warm water meer! Daarna continu schommelingen wel warm…niet warm… boven warm beneden koud tot dat het helemaal koud werd!
Wederom gebeld… wat ik toen te horen kreeg sloeg eigenlijk alles…. Mevr.aan de telefoon had zelfde ketel en herkende dit! het lag volgens haar aan de nieuwe moderne energiezuinige ketels en ivm nieuwe milieu eisen… zou er af en toe een soort van afkoelingsperiode in het systeem zitten waarna de cv het daarna weer gewoon doet🤔🙄🤔😵‍💫
Ik gaf aan dat ik geen boiler heb maar een cv ketel..waar; als ik daar behoefte aan heb 24/7 onder de warme straal moet kunnen staan!
De monteur vertrok… hij had zijn best gedaan was een aardige jongeman! maar zijn expertise niet toereikend.
Gaf aan bij mijn vrouw dat de instellingen wederom waren gewijzigd,nadat die eerst in de meest energiezuinige en best werkende stand stond!( ook door monteur van Energiewacht) een paar uur later kwam mijn zoon thuis van het werk… ging douchen en je raad het al!!!koud koud koud!
Weer gebeld! Er zou nu een expert gestuurd worden.Die kwam de volgende morgen…. meneer ging naar boven maakte cv-ketel open keek ernaar!🧐 en zegt binnen 2 minuten… ik heb het al gezien😮 dit onderdeel is stuk… hier zit een soort van rotortje in die niet meer draait dus de ketel weet niet wanneer die warm water moet leveren…. na deze te hebben uitgewisseld + nog een onderdeel voor de zekerheid, is tot dusver het probleem verholpen en hoop ook dat het dit was..en wij volop kunnen genieten van onze nieuwe cv!
Lang leve deze laatste monteur!
Ik weet…de ene schilder is niet de andere… dit geld ook voor monteurs! Wel triest dat de Energiewacht 120€ per uur durft te vragen!?Dan doe maar de laatste monteur deze zorgt er in ieder geval voor dat de mensen nog een paar centen over kunnen houden voor kerstcadeau’s ipv de Energiewacht te spekken door monteurs te sturen die( nog) niet bekwaam genoeg zijn.

Kunt u dit toelichten?

Heb ik al gedaan!

Wat viel u in positieve zin op?

Helemaal niets!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Laat oudere vakbekwame monteurs de jonkies bijschaven zodat problemen zsm opgelost kunnen worden, en mensen niet opgezadeld worden met onnodige torenhoge kosten!

Reactie Energiewacht Storing:

Goedemiddag Meneer Semenzato
Bedankt voor het plaatsen van uw review
Wat vervelend om te horen dat de storing in de ketel niet direct verholpen kon worden. Het kan helaas voorkomen dat een storing wat lastiger te traceren is. Inmiddels is onze technisch specialist bij u geweest en is de storing naar tevredenheid opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

Score voor Energiewacht Storing: 1.5/5