Sinds 1998 mijn verwarmingsketel(s) geleverd gekregen door en in onderhoud bij Energiewacht. Al die jaren naar tevredenheid al komt het soms voor dat de ene monteur aangeeft dat de ketel vervangen moet worden terwijl de volgende de ketel repareert en zegt dat ie best nog even mee kan.

Kunt u dit toelichten?

Bellen met Energiewacht, storing uitleggen en wachten tot monteur komt. Dat je in vorstperiodes soms wat langer moet wachten vanwege drukte lijkt ons logisch.

Wat viel u in positieve zin op?

Snel, accuraat geholpen wanneer nodig

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Informeer klanten waarvan Energiewacht weet dat ze een al wat oudere ketel hebben dat ze voor 2026 nog een gas gestookte ketel kunnen laten plaatsen want daarna kan het niet meer. Kom met een mooi aanbod van een ketel die al voorbereid is op het hybride verhaal en, eventueel later, gekoppeld kan worden aan een warmtepomp.
Voor veel consumenten is het warmtepomp gebeuren nog te ingewikkeld, te duur en te ver van mijn bed.
Zo kan Energiewacht de eventuele vervanging plannen in de zomerperiode wanneer het rustiger is dan in de winterperiode en zit de consument er weer warmpjes bij.

Score voor Energiewacht Storing: 4.5/5