Met de monteurs hebben wij positieve ervaringen, beide waren proactief en ingesteld om het probleem te verhelpen. De 1e monteur die na de melding vlot arriveerde kon het probleem niet verhelpen, er was een onderdeel niet voorradig op dat moment. De volgende ochtend voor 12:00 uur zou er opnieuw een monteur komen. Om 12:30 heb ik Energiewacht gebeld en gevraagd waar de monteur bleef? De telefoniste gaf aan dat er helemaal geen monteur onderweg was, ze reageerde erg laconiek naar mij ze zei dat er iets niet klopte met een werkbon. Op mijn aangeven wederom gevraagd om een monteur en die heeft mij gebeld met de mededeling dat het onderdeel niet op voorraad was, er zou nog 1 stuks aanwezig moeten zijn maar die was daadwerkelijk niet aanwezig in het magazijn. De monteur gaf als alternatief aan dat hij uit een sloopketel een printplaat kon proberen te monteren. Mogelijk dat het probleem daarmee opgelost zou zijn. Dit bleek ook zo te zijn. Nogmaals de beide monteurs hebben ons naar hun vermogen goed proberen te helpen, maar de telefoniste heeft ons niet voldoende geholpen wat bleek uit het feit dat ze de afspraak niet had gepland, haar laconieke/ onverschillige houding en niet klantgerichte houding. De monteurs geven wij een 9 en de telefoniste een 3, en dat is zwaar onvoldoende.
Kunt u dit toelichten?
Zie vorige toelichting
Wat viel u in positieve zin op?
Positieve houding en klantvriendelijkheid van de monteurs
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
De betrokken telefoniste aanspreken op haar houding en gedrag jegens een klant (mogelijk meerdere klanten). Telenoniste een cursus laten volgen, communicatie en klantvriendelijkheid
Reactie Energiewacht Storing:
Beste Ed,
Het spijt ons te vernemen dat de dienstverlening aan de telefoon anders is ervaren dan dat u van ons gewend bent.
Dit zal met de betrokken medewerkster worden opgenomen. Onze excuses voor het ongemak.
Energiewacht, Webcare Team